Digico

DiGiCo

sd5_toppic-1-640DiGiCo Limited ble etablert i 2002 etter oppkjøp av Soundtracs. Soundtracs ble etablert i starten av 1980 av en gruppe studioteknikere som ønsket seg bedre studiomiksere enn hva som var tilgjengelig på markedet på den tiden. Teamets suksess første til årevis med innovasjon innen lyd,  og i 1992 kom den første digitale miksepulten.

All denne erfaringen og kunnskapen er bare noe av det som ligger bak DiGiCos første produkt D5. Produktet revolusjonerte live-audio miksesystemer og måten de kommuniserer med begge endene av lydkjeden på.

DiGiCo har alltid vært forut for sin tid. Ved å basere D5 på en kraftig DSP motor som benyttet utprøvd Soundtracs hardware og software, men med funksjoner som er ideelle til live lydmiksing, så skapte de det første virkelige «open ended console system»
De har beholdt sin designfilosofi gjennom nyutviklinger og den resulterte i en serie produkter innenfor D-serien.

I 2007 tok de ett kvantesprang fremover!
Ved å benytte en singel super FPGA chip (Field programmable Gate Array), kombinerer den nye SD serien singel chip teknologi med den nye Tiger SHARC for å produsere DiGiCos trademark: Stealth Digital Processing. Med åtte ganger mer kraft enn den allerede kraftige D5 så består SD-serien av noen av de kraftigste mikserne på markedet.

Og med introduksjonen av S21 mikseren i 2015, har DiGiCo også nå en "entry level" mikser som redefinerer bransjens forventninger for fremtiden.