Digitale miksere fra Digico.

digico-2
Trondheim Lyd Lysverket Utleie har valgt å investere i nye digitalmiksere fra DiGiCo.

Etter å ha vurdert gode alternativer over en tid, har vi valgt å investere i mikser fra Digico. Gode produkter, fleksible løsninger og en høy internasjonal aksept, sammen med en uovertruffen lydkvalitet og driftsstabilitet gjorde Digico til et naturlig valg for oss.

Det at det er en veldig god support både fra produsent og importør er heller ingen ulempe for et utleiefirma.

s21_toppic-1-640S21:

Da DiGiCo S21 kom på markedet åpnet DiGiCo opp for et bredere nedslagsfelt. En rimelig, «stor, men liten» mikser uten at det trenger og være så dyrt. Og det uten at den gode lydkvaliteten, kvalitetsfølelsen og løsningene på noen måte er nedprioritert.

Vi kan levere mikseren med D-Rack og digital multi om ønskelig.

sd10_toppic-1-640SD10 System:

Vi har opplevd de siste år en del etterspørsler fra artister og teknikere. Og med mange positive tilbakemeldinger fra våre teknikere som har brukt denne og andre SD miksere, var det et enkelt valg. Fleksibel mikser med meget god lydkvalitet. Vi har valgt Optocore system i våre miksere. Et optisk, redundant multikabel nettverk.

Vi kan levere mikseren med D-Rack eller SD-Rack.

sd5_toppic-1-640SD5 System:

Som første utleiefirma i Norge kan vi tilby DiGiCo SD5. En storformat mikser med over 1000 I/O tilkoblinger om behovet skulle være der. Mikseren har 124 input kanaler, 56 busses pluss 5.1 Master. 24×24 matrix og mange andre godsaker. Kort og godt et monster av en mikser vi er veldig stolte av å kunne tilby.

Vi har valgt Optocore system i våre miksere. Et optisk, redundant multikabel nettverk.

Vi kan levere mikseren med D-Rack eller SD-Rack.

Ta kontakt med Espen Hammer, hammer@trondheimlyd.no, for informasjon eller pristilbud.