Kurs/Konferanse/Event

Kurs/Konferanse/Event

Nettopp ditt arrangement betyr mye for oss. Det være seg en konferanse for en liten gruppe personer eller det kan være et event med flere tusen deltagere. La oss være din medspiller på kreativitet og gjennomføring.

Vi kan følge deg som kunde hele veien fra ide til arrangement. Forutsetningene for et vellykket arrangement har forskjellig nyanser fra gang til gang. Derfor oppnås det beste resultat ved at vi innleder enhver prosess med et møte eller befaring på arrangementsstedet. Dere kommer opp med krav og ideer, og vi utvikler og designer den riktige løsningen.

Til slutt visualiserer vi vårt forslag til design i 3D – tegninger før du som kunde godkjenner løsningen.

Vi leverer også selvsagt mindre produksjoner eller supplerer våre kunders eksisterende anlegg med utstyr. Det være seg scenegulv, catwalks, trådløse mikrofoner, projektorer, lerret og Flat TV, scene og dekorbelysning.

Som eneste leverandør i Midt-Norge tilbyr vi også leie av tolkeanlegg.

De siste årene har vi vært en stor aktør og konferanser og events i Midt Norge. Vi kan blant annet nevne følgende:

TÆL-prisen i regi av Sparebank1, Lyden av Det Norske på torvet i Trondheim, Trøndelagskonferansen- Rica Hell, NTNU 100 års jubileum, Lederkonferanse Statoil, Åpning av nybygg Sparebank 1, med ansvar for et fyrverkeri Trondheim ikke har sett maken til.

I tillegg til mange julebord, firmafester, små og store kurs og konferanser, hårshow, motevisninger, produktlanseringer, messestands osv.