Nyhetsarkiv

Trøndelagsmøtet

Siden 2010 har Trøndelagsmøtet vært en møteplass for cirka 400 personer; lokalpolitikere, fylkespolitikere, rikspolitikere, rådmenn, sentrale beslutningstakere fra næringslivet, kunnskapsmiljøene, offentlige virksomheter i Trøndelag og andre samfunnsaktører.

Vi Investerer i Shure Axient Digital og PSM1000

Trondheim Lyd AS Investerer i Shure Axient Digital og PSM1000. Vi er i en rivende utvikling og satser friskt på nyinvesteringer. Vi har nå derfor valgt å skifte ut alt av tråløst og har valgt å gå for Shure. Vi kan med glede melde om innkjøp av 48 kanaler Axient Digital. Vi har også fylt […]

Starmus

Trondheim Lyd har hatt gleden av å være leverandør til mange forskjellige arrangement i regi av Starmus gjennom hele uka.

Trondheim Crew AS i drift

Trenger du: Stagehand, Rigger, Truckfører, Stillasbygger, Crewsjef, StageManager, Produksjonssjef, Backlinetekniker, Følgespotoperatør, Runner, Pyrotekniker eller Backstagecrew?

Trøndelag Teater med ny Alcons-PA.

Åpnet i 1816, er Gamle Scene på Trøndelag Teater den eldste skandinaviske scenen som fortsatt er i daglig bruk. På 1990-tallet ble teateret ombygget og Gamle Scene ble del av et moderne kompleks, bestående av ytterligere tre scener. I år ble Gamle Scene oppgradert med ett nytt Alcons Q-serie system.

Trondheim Lyd ekspanderer

Trondheim Lyd ekspanderer og vi kan nå tilby tjenester innen AV / konferanseteknikk, herunder simultan tolkeutstyr, voteringsutstyr, kameraproduksjon, prosjektorer, videovegg, samt profesjonell prosjektledelse til gjennomføring av store kongresser og konferanser.

Springsteen i Granåsen Arena

Bruce Springsteen i Trondheim

Bruce Springsteen og the E-street Band holdt 26/7 en fantastisk konsert i Granåsen Arena. Vi i Trondheim Lyd leverer alt av lokalt crew til scene og teknisk produksjon.

Socapex

Før årets sommersesong har vi gått over til Socapex plugger på all lysmultikabel. Dette innebærer at alle våre dimmere og strømsystemer også har fått byttet plugger. Vi har også kjøpt inn to nye Avolites Art 2000 T4 48 dimmerrack for årets sesong. Vi har også powerlock-distro til disse.

Digitale miksere fra Digico.

Etter å ha vurdert gode alternativer over en tid, har vi valgt å investere i mikser fra Digico. Gode produkter, fleksible løsninger og en høy internasjonal aksept, sammen med en uovertruffen lydkvalitet og driftsstabilitet gjorde Digico til et naturlig valg for oss.

Drum Workshop

Trondheim Lyd Lysverket AS har blitt offisiell backlineleverandør for DrumWorkshop i Norge.

Alcons + Trondheim Lyd

Trondheim Lyd Lysverket AS har gått til innkjøp av et storformat line-array system som består av 32 stk LR28 line-array moduler, 24 x BC543 sub’er og 30 stk Sentinel10 DSP/forsterkere. Litt om Alcons LR28 systemet: LR28 er en 3-veis delt storformat line-array modul. 2 x 14” LF, 4 x 6,5” MF og 1 x 14” pro-ribbon driver. 80° […]

Martin Demo

Martin Professional og Trondheim Lyd Lysverket inviterer til demodag på Samfundet i Trondheim 27. januar klokken 14:30 til 17:30. Bli bedre kjent med Quantum Wash/ Profile, Viper family, Aura XB, M-series lysbord, JEM smoke og våre Rush by Martin produkter. Påmelding til trond@lysverket.as Velkommen til demodag, vi gledes oss til å se deg!

Les alle våre saker