Om oss

Trondheim Lyd AS

Et av Norges ledende firma innen lyd, lys og sceneteknikk. Vi leverer både ren utleie av utstyr og totalproduksjoner, samt faste installasjoner og salg av utstyr.

Trondheim Lyd ble startet i 1985 som et rent utleiefirma av høyttaleranlegg. I løpet av 30 år har vi foretatt flere oppkjøp av mindre firma, og i 2008 fusjonerte vi med Lysverket AS. I dag heter vi Trondheim Lyd AS, har 34 faste ansatte og 50 freelance teknikere tilknyttet bedriften. Alle med spisskompetanse som til sammen dekker de fleste områder som angår lys, lyd og scene.

Vi har også opparbeidet en egen salgs- og installasjonsavdeling. Vi leverer anlegg til blant annet kulturhus, skoler, treningssentre, kirker og forsamlingslokaler.

Vi holder til i Haakon VII’s gate 17b i Trondheim.

Du er velkommen!

Medarbeidere - Kontaktskjema

Våre verdier

Gjennom våre verdier gjenspeiler vi et selskap som er til å stole på i alle sammenhenger og som vi er stolte av å arbeide i. Verdiene er med på å bygge vår felles kultur og er en rettesnor for alle beslutninger.


Engasjert
Vår erfaring, yrkesstolthet og motivasjon gjør at vi alltid er «på hugget» for å gjøre en best mulig jobb.

Skapende
Vi skaper magiske øyeblikk. Vi er kreative, fleksible og har både evne og lyst til å møte de ønsker og utfordringer som oppdragene byr på.

Pålitelig
Kunder og kolleger skal føle seg verdsatte og trygge. Vår kunnskap og rutine ligger til grunn for et godt, trygt og ærlig arbeid. Vi er punktlige gjennom hele prosessen.