Sceneløsninger

Storscene basert på Layher/Eurotruss ST 26x16m

Vår største scene

Scenen har en grunnflate på enten 18x10  eller 18x16 meter, men kan utvides med sidescener og PA-vinger til en totalflate på 26x16 meter. Høyde fra gulv til tak er ca 9 meter. Dette gjør scenen til en av de største ground support-scenene på det norske markedet.

Scenen er bygd opp av Eurotruss ST trosser og Layher/Nivtec gulv, noe som også gjør oss i stand til å levere store scenegulv/stillas og ground-supportrigger med høy kapasitet, f.eks innendørs om vinteren.

Tegning kan lastes ned her.

MTI Mobilestage L

Norskprodusert mobil scenehenger for enkel transport og kort riggetid. Kan trekkes med stor personbil eller varebil.

Transportmål:

Totalvekt 2200 kg
Egenvekt 2200 kg
Lengde 9,5 m
Høyde 3,5 m
Bredde 2,45 m

Scenemål:

Bredde 8 m
Dybde 6 m
Høyde mellom gulv og tak 4 m.
48 kvadratmeter netto.
Scenegulvhøyde: 90-120 cm
Total høyde: 5,5 m

Scenetakets bæreevne er 800kg. distribuert last.
Kraftig sveivesystem for å løfte opp taket inkludert last på 800kg.
50mm trosser i tak.
Fastmontert verktøykasse med alt tilbehør.

Scenegulvet som er laget av 15mm vannfaste antiskliplater er basert på 3 deler som ligger oppå hverandre når scenen er sammenpakket. Dette gir lavt tyngdepunkt under transport og blir dermed stabil på veien. Gulvmodulene går på små hjul og trekkes ut forover og bakover ved montering. Under sammenpakking løftes gulvmodulen opp på neste modul med et enkelt håndgrep og skyves deretter inn.

Monteringstid:

2 personer, ca. 20-30 min.

Five Corner mobilscene 9x13m

Stor mobil scene til bruk på større arrangementer.

Størrelse på scenegulv er 13 meter bredt og 9,1 meter dypt. Høyde er 6 meter fra gulv til scenetak. Har regulerbare bein under som kan vatre opp scenen på ujevnt underlag. Scenen er hvit utenpå og sort innvendig.

Tak av glassfiber og sidevegger av presenning,

Vi kan her tilby store eksponeringsflater for markedsføring under transport.

Scenen rigges på ca. 3 timer med to personer fra oss, avhengig av arbeidskraft og arbeidsforhold. Leietager må stille med min 6 personer for assistanse under opp og nedrigg. Kan ikke brukes for transport av utstyr. Vekt på hengeren er 18 tonn.

Nivtec scenemoduler

Vi benytter kun scenepodier fra den tyske kvalitetsleverandøren Nivtec. Gulvet er kjent for sin utrolig raske og sikre montering. Vi kan levere både originale rekkverk og trapper til disse, i tillegg til ulike størrelser på podiene.Her kan du bygge gulvet så stort eller lite du vil. Våre standardhøyder er 20, 40, 60, 80, 100, samt justerbare bein opp til 140cm, men vi kan også lage bein etter mål. Og med vårt Layher stillasunderstell kan vi bygge stabile og kraftige gulv i høyder fra 2 meter og oppover.

Podiene brukes til blant annet catwalks, kortribuner, publikumstribuner, trommepodier, scenegulv, utbygging av eksisterende scenegulv, handikaptribuner osv.

Vi har også scenemoduler med plexiglass, som er perfekte å lyssette.

Trossescenen basert på Eurotruss FD-34 10x8m

Størrelse på scene gulv (Steel deck) 12,2 x 8,54 meter. Effektivt gulv innenfor trosser 10x8meter.
Høyde er 4 meter fra gulv til tak. Bein til gulv kan reguleres fra 80-150cm.

Scenen bygges på 5 timer med 1 riggeleder fra oss. Leietager stiller med min. 6 personer for opp- og nedrigg.

Leietager sørger for tilgang til 4000 liter vann til ballast-tanker om ikke annen sikring er mulig. Dette gjelder ved utendørs arrangementer.

Transporteres på 2 containerflak.