Sceneløsninger

Storscene basert på Layher/Eurotruss ST 26x16m:

Etter lang tids dialog og samarbeid med Martin Scandinavia og Eurotruss, har vi endelig kommet fram til en scene spesielt designet for våre behov.

Scenen har en grunnflate på enten 18×10  eller 18×16 meter, men kan utvides med sidescener og PA-vinger til en totalflate på 26×16 meter. Høyde fra gulv til tak er ca 9 meter. Dette gjør scenen til en av de største ground support-scenene på det norske markedet.

Scenen er bygd opp av Eurotruss ST trosser og Layher/Nivtec gulv, noe som også gjør oss i stand til å levere store scenegulv/stillas og ground-supportrigger med høy kapasitet, f.eks innendørs om vinteren.

Tegning kan lastes ned her.

______________________________________________________________________

Five Corners mobilscene 9x13m:

Stor mobil scene til bruk på større arrangementer.

Størrelse på scenegulv er 13 meter bredt og 9,1 meter dypt. Høyde er 6 meter fra gulv til scenetak. Har regulerbare bein under som kan vatre opp scenen på ujevnt underlag. Scenen er hvit utenpå og sort innvendig.

Tak av glassfiber og sidevegger av presenning,

Vi kan her tilby store eksponeringsflater for markedsføring under transport.

Scenen rigges på ca. 3 timer med to personer fra oss, avhengig av arbeidskraft og arbeidsforhold. Leietager må stille med min 6 personer for assistanse under opp og nedrigg. Kan ikke brukes for transport av utstyr. Vekt på hengeren er 18 tonn.

______________________________________________________________________

Trossescenen basert på Eurotruss FD-34 10x8m:

Størrelse på scene gulv (Steel deck) 12,2 x 8,54 meter. Effektivt gulv innenfor trosser 10x8meter.

Høyde er 4 meter fra gulv til tak. Bein til gulv kan reguleres fra 80-150cm.

Scenen bygges på 5 timer med 1 riggeleder fra oss. Leietager stiller med min. 6 personer for opp- og nedrigg.

Leietager sørger for tilgang til 4000 liter vann til ballast-tanker om ikke annen sikring er mulig. Dette gjelder ved utendørs arrangementer.

Transporteres på 2 containerflak.

______________________________________________________________________

Nivtec scenemoduler:

 Vi benytter kun scenepodier fra den tyske kvalitetsleverandøren Nivtec. Gulvet er kjent for sin utrolig raske og sikre montering. Vi kan levere både originale rekkverk og trapper til disse, i tillegg til ulike størrelser på podiene.

Her kan du bygge gulvet så stort eller lite du vil. Våre standardhøyder er 20, 40, 60, 80, 100, samt justerbare bein opp til 140cm, men vi kan også lage bein etter mål. Og med vårt Layher stillasunderstell kan vi bygge stabile og kraftige gulv i høyder fra 2 meter og oppover.

Podiene brukes til blant annet catwalks, kortribuner, publikumstribuner, trommepodier, scenegulv, utbygging av eksisterende scenegulv, handikaptribuner osv.

Vi har også scenemoduler med plexiglass, som er perfekte å lyssette. Se bilder under for eksempler.

Plexigulv egner seg som dekorelement