top of page

Lyd

Vi har alle typer høyttalere. For de største arrangement og konserter er vi inne med store rigger av merket Alcons Audio. Disse høyttalerne blir kalibrert av våre fagfolk etter rommet/venue hvor arrangementet skal foregå slik at lydkvaliteten blir optimal."

 

For mindre arrangement eller konserter har vi mindre oppsett med Alcons høyttalere som tar mindre plass, men har samme optimale lydkvalitet.

 

Ønsker du lyd til et lite arrangement, -det gjelder seg en bursdagsfeiring eller en tale, har vi høyttalere som du lett kan koble opp og styre selv.

Våre tjenester-Lyd.jpg

Vi har alle typer høyttalere. Ønsker du lyd til et lite arrangement, det være seg en bursdagsfeiring eller en tale til en liten forsamling, så har vi anlegg du lett kan sette opp og styre selv.

 

Ønsker du et litt større anlegg til et arrangement eller en konsert, har vi anlegg som kan tilpasses størrelsen du har behov for.

 

Skal du å arrangere en større konsert, kan vi bistå med alt fra planlegging til oppkobling og gjennomføring.

Image by Matthias Wagner

Vi har alle typer mikrofoner. De vanligste sangmikrofoner, de mer spesifikke mikrofoner med andre bruksområder, eller trådløse mikrofoner.

 

Vi har massevis av «backline». Gitarforsterkere, bassforsterkere, trommesett og keyboards finnes i alle varianter.

 

Og alt annet av tilbehør, - det gjelder seg kabler, stativer, forsterkere, eller annet utstyr, kan leies enkeltvis i den mengde du selv har behov for.

Image by Made By Morro
Skjermbilde 2022-11-10 kl. 21.57.44.png

Ønsker du å se nærmere på vårt varesortiment?

bottom of page