top of page

Trondheim Lyd er bygd av folk som tror på kultur som møtested.  Siden 1985 har vi hatt trua på at et rikt og godt kulturliv trenger vårt bidrag. Våre folk.

 

Våre folk har fått erfaring gjennom årtier langs norske veier, på alle samfunnshus som dette landet rommer, hver ei veikro er besøkt og mil etter mil med dårlig asfalt har slitt våre lastebiler.

 

Folka

De utfører jobb i de største katedraler og på de minste forsamlingshus. Våre folk reiser på turne med de største artister og er deltagere ved små teaterforestillinger.

 

Våre folk prosjekterer de store festivalene. Kompetanse, erfaring og passion går hånd i hånd. Og de sørger for at de samme festivaler blir den samme gode opplevelsen for publikum år etter år.

 

Våre folk installerer lyd og lys i små klasserom og store kirker, i treningshaller og rettssaler, i store skip og hjemme hos de som vil ha det lille ekstra.

IMG_1267-kopi.jpeg

«Gjennom team-arbeid og gode diskusjoner har våre folk jobbet fram hvilke verdier vi står for.

 Resultatet av dette arbeidet har folka selv satt ord på.»

Våre verdier
Image by Anthony DELANOIX

Engasjert

Vår erfaring, yrkesstolthet og motivasjon gjør at vi alltid er «på hugget» for å gjøre en best mulig jobb.

Image by Spencer Davis

Skapende

Vi skaper magiske øyeblikk. Vi er kreative, fleksible og har både evne og lyst til å møte de ønsker og utfordringer som oppdragene byr på.

Image by Tijs van Leur

Pålitelig

Kunder og kolleger skal føle seg verdsatte og trygge. Vår kunnskap og rutine ligger til grunn for et godt, trygt og ærlig arbeid. Vi er punktlige gjennom hele prosessen.

Kvaliteten hos våre folk har vokst fram gjennom erfaring, tålmodighet og talent. Vi har bygd stein for stein, langsiktige investeringer har til tider vært svært krevende. 

 

I dag er vår utstyrspark godt og voksent oppdatert. Og kontinuiteten i utviklingen av vårt lager er svært ambisiøs.

 

Essensen er allikevel folk. Vi har de beste folkene, og er stolte av det.

Folk

Folka våre 3_edited.png
bottom of page