top of page

Vårt lager
Scene

Vi har flere forskjellige løsninger til scene. Alt fra de minste scener til de store konsertscenene. Her finner du vårt utvalg med alle spesifikasjoner.

Våre scener

 

Vi har mange muligheter for deg som trenger en scene. Noen trenger en liten scene som er 2x1 meter stor, men andre leier vår største scene til store konserter.

 

For deg som trenger å leie en scene har vi disse alternativ:

 

Små scener:

Scenemoduler/podier av merke «Nivtec» på som har størrelse på 2x1 meter. Disse scenemodulene kan hektes sammen og kan bygges ut både i dybde og bredde. 

Høyde kan man velge fra 20 cm og opp til 120 cm meter. Enkle å frakte, enkle å bruke. 

Vi kan også levere originale rekkverk og trapper til modulene.

Modulene brukes til blant annet catwalks, kortribuner, publikumstribuner, trommepodier, scenegulv, utbygging av eksisterende scenegulv, handikaptribuner osv. 

Vi har også scenemoduler med plexiglass, som er perfekte å lyssette.

 

5 Corner, stor mobil scene

 

Trondheim Lyd var det første firmaet i Norge med mobil-scene i større format. Det er 23 år siden, og den viser noe av det innovative tankesettet vi har blant folka våre. Denne scenen er fortsatt i full drift.

 

Tekniske spesifikasjoner:

Stor mobil scene til bruk på større arrangementer. Størrelse på scenegulv er 13 meter bredt og 9,1 meter dypt. Høyde er 6 meter fra gulv til scenetak. Har regulerbare bein under som kan vatre opp scenen på ujevnt underlag. Scenen er hvit utenpå og sort innvendig. Tak av glassfiber og sidevegger av presenning. Scenen rigges på ca. 3 timer med to personer fra oss, avhengig av arbeidskraft og arbeidsforhold. Leietager må stille med minimum 6 personer for assistanse under opp -og nedrigg. Kan ikke brukes for transport av utstyr. Vekt på hengeren er 18 tonn.

 

 

Eurotruss ST 26. Stor scene for de største konserter og festivaler

 

Tekniske spesifikasjoner:

Stor scene basert på Layher/Eurotruss ST 26. Scenen har en grunnflate på enten 18x10 eller 18x16 meter, men kan utvides med sidescener og PA-vinger til en totalflate på 26x16 meter. Høyde fra gulv til tak er 9 meter. Dette gjør scenen til en av de største ground support-scenene på det norske markedet.

Scenen er bygd opp av Eurotruss ST trosser og Layher/Nivtec gulv, noe som også gjør oss i stand til å levere store scenegulv/stillas og ground-supportrigger med høy kapasitet, f.eks innendørs om vinteren.

bottom of page